nes
emulator

Deze emulator verandert 2D pixelgames in 3D-werelden

Geplaatst: 1 juli 2020 om 15:48Aangepast: 1 juli 2020 om 15:48
Er is een nogal bijzondere NES-emulator op Steam verschenen. Deze emulator laat je niet alleen NES-games op de PC spelen, de emulator tovert elke 2D-game ook om in een heuse 3D-game!

De emulator heet 3dSen en tovert de 2D graphics van NES-games om in 3D-werelden, gebouwd met voxelgraphics (een soort driedimensionale kubussen). Er zijn twee versies van de emulator: de standaardversie en de VR-versie. De standaardversie kost normaal gesproken 8,19 euro, maar is nu tot 9 juli voor 7,37 euro beschikbaar. De VR-Versie (3dSen VR) maakt het mogelijk om je favoriete NES-games in 3D te spelen met SteamVR. Deze versie kost iets meer dan de standaardversie, namelijk 16,79 euro. Net als de standaardversie is de VR-versie ook in de aanbieding voor 11,75 euro.

emulator

Het blijft natuurlijk een NES-emulator, dus om gebruik te maken van het programma heb je zelf NES-ROMs nodig om spellen te spelen. Volgens ontwikkelaar Geod Studio werkt de emulator op dit moment met zeventig NES-games, en worden daar nog meer games aan toegevoegd. Opmerkelijke titels in de lijst zijn Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda, Tetris en Castlevania.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..