Deze Fortnite Lego-sets komen volgens een leak in oktober uit

Geplaatst: 23 juli om 08:38Aangepast: 23 juli om 10:41
Er zijn afbeeldingen en prijzen verschenen op de subreddit r/legoleaks, waarin vier Fortnite Lego-sets worden getoond die mogelijk op 1 oktober uitkomen.

De details en afbeeldingen zijn afkomstig van de bekende Lego-leaker Fateful_Lego, die de informatie deelde op zijn Instagram-pagina. De sets bestaan uit objecten die voor menig Fortnite-speler bekend zullen zijn, en zijn de gelekte prijzen ook niet al te absurd. 

De duurste sets van deze samenwerking met Fortnite zijn de welbekende Battle Bus en Peely Bone - die banaan met een skelet - die allebei 100 euro zouden kosten. De Loot Llama-set gaat je schijnbaar 40 euro kosten en als een lekkere - maar helaas niet eetbare - snack kost de Durr Burger je 15 euro. Een officiële aankondiging van de sets is er nog niet, maar gezien er ook productfoto’s zijn opgegraven is de bevestiging vanuit Lego waarschijnlijk niet al te ver weg.

Epic Games en Lego sloegen eerder al de handen ineen, waardoor de survival-modus Lego Fortnite werd toegevoegd aan de immens populaire Battle Royale-game. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.