Deze gruwelijke Wolverine-fanfilm is bijna beter dan de echte films

Geplaatst: 29 juli om 14:03
Dankzij Deadpool and Wolverine hebben we weer zin om meer van The Wolverine te zien. Hoewel een nieuwe film vooralsnog niet op de planning lijkt te staan, heeft YouTuber Godefroy Ryckewaert een ontzettend brute fanfilm gemaakt.

De film heet Logan The Wolf en is nu op YouTube te bekijken. Ryckewaert heeft de fanfilm zelf geschreven, geregisseerd en geproduceerd. De rol van Logan, aka The Wolverine, wordt vertolkt door Maxime Ecoiffier.

De fanfilm vertelt geen gebruikelijk Wolverine-verhaal, maar zet de iconische held neer als een Noordse Viking, inclusief een prachtige baard, niet alleen de bakkebaarden die we kennen van Hugh Jackmans Logan. De unieke fanfilm met bizar goede actiescènes en de onverwachte opkomst van een andere bekende mutant valt hieronder te bekijken.

Watch on YouTube
DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.