Dit is de nieuwe support hero van Overwatch 2

Geplaatst: 20 juli om 09:51
Overwatch 2 krijgt een nieuwe support hero en die is vrijdag in het zonnetje gezet met een gloednieuwe gameplaytrailer. Daarnaast kunnen spelers het personage dit weekend uittesten in bepaalde spelmodi.

Het gaat om de Space Ranger Juno, het eerste personage dat afkomstig is van een andere planeet. Juno komt namelijk van Mars en is een zeer mobiele support hero die zowel vanuit de lucht als op de grond functioneert.

Watch on YouTube

Met blasters deelt ze heal-buffs uit, maar richt ze ook schade aan bij vijanden. Ook heeft ze Pulsar Torpedoes tot haar beschikking. Deze doelzoekende raketten bevatten heals voor teamleden en keiharde pijn voor vijanden. Dan heeft Juno nog haar Hyper Ring, waarmee teamleden een tijdelijke snelheidsboost krijgen wanneer zij door de ring heen lopen. Tenslotte nog haar Ultimate: de Orbital Ray. Deze lompe straal healt alle teamleden en bufft hun aanvalskracht.

Juno komt op 20 augustus naar Overwatch 2. Op die datum begint het twaalfde seizoen, maar je kunt nu al los met Juno. Tijdens dit weekend is ze speelbaar in alle spelmodi behalve de Competitive-modus en No Limits in Overwatch Arcade. Overwatch 2 is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.