Dit kun je allemaal van Disney Dreamlight Valley verwachten

Geplaatst: 27 juli om 11:07Aangepast: 27 juli om 11:01
Met nog iets meer dan een maand te gaan voordat de Early Access-versie uitkomt, is er een video uitgebracht van Disney Dreamlight Valley waarin het concept van de game uit de doeken wordt gedaan.

In Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen.

Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. Daarbij moeten spelers ook de herinneringen van deze personages zien te herstellen. Zo komen er personages als Mickey Mouse en zijn vrienden, en uit tekenfilms als de Leeuwenkoning, de Kleine Zeemeermin, Moana en Toy Story voorbij.

Naast het opbouwen van het dorpje, kunnen spelers ook spannende grotten verkennen. Elk Disney-personage moet daarbij zijn of haar eigen verhaal, missies en beloningen met zich meebrengen.

Disney Dreamlight Valley komt op 6 september uit als Early Access-game op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Mac App Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Het gaat om een betaalde versie, maar de game komt ook op Xbox Game Pass te staan. In 2023 moet een volledige versie verschijnen die gratis voor iedereen wordt.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..