psplus

Dit zijn alle games in de PlayStation Plus Collection

Geplaatst: 29 oktober 2020 om 12:23Aangepast: 29 oktober 2020 om 15:57
Als je straks je PlayStation 5 onder je tv zet (mocht je een gelukkige met een pre-order zijn), dan kun je gelijk aan de slag met een stapel oude PS4-games. Zoals bekend geeft Sony een flinke verzameling weg met een aantal van de beste games van de afgelopen generatie in de PlayStation Plus Collection. Nu is ook bekend welke games dat zijn.
De PlayStation Plus Collection is een verzameling van twintig games die PlayStation 5-bezitters gratis bij hun abonnement op PlayStation Plus krijgen. Het moet worden gezien als een soort 'greatest hits' van de PlayStation 4.

De collectie bevat tien exclusieve games van Sony's eigen Worldwide Studios. Het gaat om Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, Infamous Second Son, Ratchet and Clank, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Until Dawn en Uncharted 4: A Thief's End.

Ook zijn er tien games in de lijst opgenomen van third-party ontwikkelaars en uitgevers. Hier zijn twee games in te vinden die eerder nog niet waren genoemd voor de collectie, namelijk Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

De andere acht games zijn Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Fallout 4, Final Fantasy XV Royal Edition, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5 en Resident Evil 7 biohazard.

Volgens Sony zullen spelers extra voordelen opmerken wanneer ze deze PlayStation 4-games op een PlayStation 5 spelen. Het gaat dan om snellere laadtijden en verbeterde of stabielere framerates via de functie Game Boost van de PS5.

De PlayStation Plus Collection is vanaf de release van de PlayStation 5 beschikbaar; in Nederland is dat op 19 november. Nadat je een game hebt geclaimd, blijft die in je bibliotheek zolang je een actief abonnement hebt.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..