idsoftware
uitgesteld
doometernal
bethesda

DOOM Eternal uitgesteld tot maart 2020

Geplaatst: 8 oktober 2019 om 16:30Aangepast: 9 oktober 2019 om 09:32
Iets meer dan een maand voordat DOOM Eternal uit zou komen, hebben Bethesda en id Software besloten om de game uit te stellen. Fans van de first-person shooter zullen nu tot 20 maart 2020 moeten wachten voordat ze met DOOM Eternal aan de slag kunnen.

Via het officiële Twitter-kanaal van DOOM is bekendgemaakt dat DOOM Eternal uit is gesteld tot 20 maart 2020, terwijl de game eigenlijk in november al uit zou komen. In het bericht op Twitter staan ook een aantal andere veranderingen waar we nog niet vanaf wisten.

  • DOOM Eternal krijgt een Invasion Mode als gratis update komt vlak na de launch. Hierin betreed je iemand anders zijn game als een speelbare demon.
  • DOOM Eternal voor de Nintendo Switch komt nog steeds uit de na de andere platformen, dus zelfs de extra vier maanden ontwikkeltijd is niet genoeg om de launch met de andere platformen te synchroniseren.
  • DOOM 64 komt naast de Nintendo Switch ook uit voor de PS4, Xbox One en PC. Daarnaast is DOOM 64 een pre-order bonus voor DOOM Eternal, en komt ook deze game op 20 maart 2020 uit.

DOOM Eternal

Zolang DOOM Eternal maar een goede game is wanneer hij dan eindelijk uitkomt, hebben mensen eigenlijk niets te klagen. Zoals Shigeru Miyamoto ooit zei: ‘A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever.’ Toch, dit is wel ff matig als je jezelf al hard verheugd had om volgende maand demonen te vernietigen.

Tijdens E3 kregen onze redacteuren DOOM Eternal al te zien; bekijk deze video om erachter te komen wat ze ervan vonden. Als je niet kan wachten tot maart 2020, dan kan je altijd nog deze DOOM 4 Vanilla-mod proberen.

In dit artikel

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..