the-witcher-2-assassins-of-kings
xbox-one
backwards-compatible
xbox-360
gratis

Download vanaf vandaag gratis The Witcher 2 voor Xbox 360 en Xbox One

Geplaatst: 22 januari 2016 om 16:56Aangepast: 22 januari 2016 om 17:00
Vanaf 21 januari konden Xbox-gebruikers in onder andere Amerika gratis The Witcher 2 downloaden, en het leek erop alsof Nederland werd uitgesloten van deze actie. Het bleek te gaan om een foutje dat inmiddels is opgelost, waardoor de game tot en met 5 februari alsnog gratis is.

Foutje, bedankt? Vanochtend doken de berichten al op dat The Witcher 2 backward compatibility-ondersteuning kreeg en gratis beschikbaar werd gesteld voor vrijwel iedereen, maar de gratis download werd helaas gelimiteerd tot Amerika en een handjevol landen in Europa. Na gezeik van een paar gamers die ook wel behoefte hadden aan een gratis download van de RPG, is hij alsnog beschikbaar gemaakt.

Elke Xbox-gebruiker in Nederland kan vanaf vandaag tot en met 5 februari gratis The Witcher 2 downloaden. Door de backward compatibility-feature van de Xbox One is het ook mogelijk om de RPG op de nieuwste console van Microsoft te spelen. Dus, mocht je nog op zoek zijn naar een game om dit weekend te spelen, dan kun je The Witcher 2: Assassins Of Kings nu downloaden op de Xbox Marketplace.

In dit artikel

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..