Dragon Ball Daima-anime verschijnt tegelijk met Sparking! Zero

Geplaatst: 4 september om 15:06
Dragon Ball Daima, de nieuwe anime in het Dragon Ball-universum, verschijnt op 11 oktober. Daarmee komt de serie tegelijkertijd uit met de game Dragon Ball: Sparking! Zero.

De releasedatum van Dragon Ball Daima werd eerder deze week bekendgemaakt. De eerste aflevering wordt volgens het hoofd programmering van het Japanse Fuji TV op 11 oktober om 16.40 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De eerste aflevering duurt tien minuten langer dan de rest van de afleveringen. Dubbel feest als je niet genoeg kunt krijgen van Dragon Ball, want de nieuwe game Dragon Ball: Sparking! Zero kun je op dezelfde dag halen.

Watch on YouTube

Dragon Ball Daima is een vervolgreeks op Dragon Ball Super. Door een samenzwering zijn Goku en zijn vrienden in de nieuwe serie veranderd in jongere versies van zichzelf. Ze moeten een nieuwe wereld bezoeken om hun oude lichamen weer terug te krijgen, zo werd bekend tijdens de aankondiging van de serie. Daima is de laatste Dragon Ball-anime waar bedenker Akira Toriyama aan mee heeft getekend. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij zich ditmaal afzijdig zou houden, maar nam uiteindelijk toch het verhaal, de wereld en personages voor zijn rekening. Toriyama overleed eerder dit jaar plotseling op 68-jarige leeftijd.

Dragon Ball: Sparking! Zero is een voortzetting van Budokai Tenkaichi, waarvan het eerste deel in 2005 verscheen voor de PlayStation 2. Deze fighters speelden zich in tegenstelling tot Dragon Ball FighterZ niet af in 2D, maar gebruiken een third-person camera die zich achter de schouder van het speelbare personage bevindt. Sparking! Zero bevat een gloednieuwe tournament-modus en online kun je zowel casual als ranked-gevechten beleven.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.