Dying Light 2-dlc Bloody Ties wederom uitgesteld

Geplaatst: 22 september om 15:18Aangepast: 22 september om 15:18
Bloody Ties, de eerste uitbreiding voor Dying Light 2: Stay Human, is wederom uitgeteld. De dlc moet nu op 10 november uitkomen.

De uitbreiding was al eens uitgesteld en stond eerst gepland voor een release in juni en werd daarna uitgesteld naar 13 oktober. Dat blijkt nu ook niet meer haalbaar. "Op deze manier heeft het team extra tijd om het geheel te polijsten en bugs weg te werken." Techland gaat morgen via Discord een vragensessie houden waarin het meer over de dlc onthult.

De eerste uitbreiding voor Dying Light 2: Stay Human laat spelers "de gevaarlijke arena van Carnage Hall" betreden. Spelers bezoeken een operahuis dat "het epicentrum van dood, rijkdom en absolute pracht" is.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Marvin gaf een score van 84 aan de game: "Dying Light 2 is grootschaliger en sfeervoller dan zijn voorganger en biedt daarmee precies wat fans van deel 1 willen. Er bestaan betere rpg’s met betere verhalen en betere combat-mechanieken, maar er bestaan te weinig games als Dying Light 2, die lompe actie en heerlijk soepele gameplay voorop stellen. Dying Light 2: stay you, man. Want je voegt iets belangrijks toe aan het gameaanbod, ook anno 2022."

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..