Dying Light: The Beast blijkt een standalone game

Geplaatst: 20 augustus om 18:46
Dying Light: The Beast werd vanavond tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd, een compleet nieuwe game in het Dying Light-universum.

Eerder deze week deelde Gamescom Opening Night Live-presentator Geoff Keighley al een live-action-teaser voor de game. Daarin was een vrouw in een bos te zien. Toen werd al gespeculeerd dat het met Dying Light te maken had, aangezien er onlangs een handelsmerk voor Dying Light: The Beast was vastgelegd.

In de game keert Kyle Crane terug, het hoofdpersonage uit de eerste Dying Light. Stemacteur Roger Craig Smith zal wederom de stem van Kyle inspreken. In de game wordt Kyle bevrijd nadat er jaren experimenten op hem zijn gedaan. Naast de gebruikelijke zombies loert er ook iets in het plaatselijke bos.

De game moet ongeveer twintig uur aan content bieden. Dying Light: The Beast begon als uitbreiding op Dying Light 2, maar Techland liet weten dat de content dusdanig uitgebreid werd dat het na enkele jaren uitgroeide tot een losstaande game.

Dying Light: The Beast verschijnt op een nog onbekend moment op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die de Ultimate Edition van Dying Light 2 hebben gekocht, ontvangen de game gratis. Hoe duur het spel voor anderen wordt is op moment van schrijven niet bekend.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.