Ed Sheeran brengt komende week in samenwerking met Pokémon een nieuw nummer uit

Geplaatst: 23 september om 11:07Aangepast: 23 september om 11:10
Ed Sheeran komt volgende week in samenwerking met The Pokémon Company met een nieuw nummer.

Het nummer heet Celestial en komt op 29 september uit op streamingdiensten. Een korte clip van het nummer, die hij zingt terwijl hij omgeven is door Pokémon-knuffels, is hieronder te zien.

De muzikant heeft eerder al toegegeven een grote fan van Pokémon te zijn. Zo zou hij gedurende een van zijn eerste tours tijdens het wachten Pokémon Red hebben gespeeld.

De nieuwste Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De game speelt zich af in de Paldea-regio, een volledig open wereld waarin spelers zelf de volgorde van Gyms kunnen bepalen.

Spelers studeren in de games aan een universiteit. Afhankelijk van welke game gekocht worden, studeert men aan Naranja Academy of Uva Academy. Een ander belangrijk element van het verhaal is zogenaamde schattenjachten om aan mee te doen.

Ook uniek aan de game is dat spelers de gehele game met een Legendary Pokémon doorbrengen: Miraidon of Koraidon. Deze Pokémon passen zich aan afhankelijk van de acties die spelers willen ondernemen - zo kan er op gereden en gevlogen worden.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..