wardgeene
pulive
gameroom
pu
florian

Een epische PU LIVE om 16:00!

Geplaatst: 26 juli 2013 om 12:27Aangepast: 26 juli 2013 om 12:38
Om 4 uur is het weer eens zo ver, dan zit half gamend Nederland voor de zoveelste keer achter hun computerbeeldscherm gekluisterd. We hebben het natuurlijk over de crème de la crème, het epische van de awesomeheid: PU LIVE: De Zomereditie! dames en heren!

Het belooft weer een drukke en gezellige PU LIVE aflevering te worden vandaag, met een ongemakkelijk grappige Ward, WoW-verslaafde Nick en techboy Florian. Met deze drie baklappen moet er wel iets te beleven vallen! Zo checken we of de n00bs van de straat nog wel eens gamen op hun gouwe ouwe PC’tje en hopen we op verstandige, schaamteloze antwoorden. Daarnaast zien we hoe Tjeerd FIFA 14 Ultimate Team in Parijs heeft uitgecheckt. Tot slot onthullen we hoe de eerste dag in de PU-mobiel op zoek naar de Ultieme Gameroom posters is verlopen. Hoeveel Gameroom Posters hebben we gespot? Zit jij ertussen? Dat zie je vandaag in PU LIVE!


Kortom, een vol uur aan interessante info, grappige shit en alles daar tussenin! Dat wil je toch zeker live kijken om 16:00?!

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..