Nieuws

Eerste Australische indie publisher: Surprise Attack

Geplaatst: 18 juli 2013 om 12:16Aangepast: 18 juli 2013 om 13:03

Wees niet bang, je wordt niet aangevallen…Surprise Attack is slechts de naam van de eerste Australische indie publisher. Het bedrijf maakte vandaag haar eerste drie titels bekend: Particulars, Wolfdozer en Burden.

Omdat ze de eerste zijn in het land van de kangoeroes en de aboriginals, is er veel werk aan de winkel. Surprise Attack lijkt echter geschikt voor de taak. Buiten games uitbrengen voor zo’n beetje alle mogelijke platforms, wil het bedrijf ook kleinere developers financieel steunen. Voorheen was Surprise Attack alleen een marketingbureau voor games, maar de ambities van het bedrijf gaan dus verder dan dat.

De eerste game: Particulars, is een arcade puzzel game, die naar iOS en Steam komt. De trailer check je hier. Wolfdozer komt alleen naar iOS, en werkt een beetje zoals een oude top down GTA, maar dan speel je met de grote boze wolf in een bulldozer, die de drie biggetjes opjaagt. Het leuke aan die game is dat alles kapot kan. Burden is een tower defence game met een verhaal, die uitkomt voor PC, Mac, iOS en Linux. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..