mobiel
mariokart
beta

Eerste beelden, personages en info Mario Kart Tour te zien

Geplaatst: 22 mei 2019 om 13:45Aangepast: 22 mei 2019 om 14:08
Vandaag ging de gesloten beta van de mobiele game Mario Kart: Tour online in Japan en Amerika. Ook al kunnen wij het zelf niet uitproberen zijn er gelukkig genoeg beta-spelers die info en beelden met de wereld willen delen.

We hebben al een tijdje niets meer gehoord van Mario Kart: Tour, de mobiele versie van de Mario Kart-franchise die voor Nintendo de mobiele markt moet gaan veroveren. Nu is vandaag de beta van het spel van start gegaan in Japan en Amerika en langzaam maar zeker druppelen de eerste stukjes informatie en beelden binnen!

Zo weten we nu dat ieder van de tot nu toe onthulde personages hun eigen, speciale item hebben die ze tijdens de race kunnen gebruiken. Ook zul je niet alle verschillende racers vanaf het begin kunnen spelen en moet je er een aantal vrijspelen. Welke dat zijn is nog niet duidelijk, maar je kunt ze in ieder geval vrij spelen met een virtuele munteenheid, waar je natuurlijk ook met echt geld voor kan betalen. De tot nu toe onthulde personages zijn Mario, Luigi, Peach, Daisy, Toad, Toadette, Rosalina, Waluigi, Baby Peach, Baby Daisy, Baby Rosalina, Metal Mario, Larry, Lemmy, Ludwig, Dry Bones, Dry Bowser, Baby Mario, Baby Luigi, Wendu, Morton, Iggy en Donkey Kong.

Het spel zelf heeft 115 MB aan ruimte nodig op je mobiel en wordt in rechtopstaande positie gespeeld. De karts trekken vanuit zichzelf op en je stuurt door een bepaalde kant op te swipen. De hoeveelheid verschillende parcours is nog niet bekend maar tot nu toe zijn er wel een hoop retro-tracks te zien. Heb jij al zin in Mario Kart: Tourop je mobiel? Dan zul je moeten wachten tot de zomer van dit jaar.

Wil je anders ook weten wat wij van de nieuwste Mario Kart, Mario Kart 8 Deluxe vonden? Lees dan hier Jurjens review van deze vette karting game. Wist je trouwens dat Mario Kart ook in onze top 10-lijst van beste racinggames ooit staat? Hier check je op welke plaats deze game te vinden is.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..