Eerste beelden The Last of Us, Dune en Knight of the Seven Kingdoms getoond

Geplaatst: 5 augustus om 13:51
HBO heeft er zin in: het komt met de eerste beelden van The Last of Us, Dune en A Knight of the Seven Kingdoms. In de preview van The Last of Us zien we dat Joel tot de orde wordt geroepen, door niemand minder dan Catherine O’Hara die haar intrede doet.

In de sneak peek die HBO geeft zien we onder andere het bekende feestje dat ook in een trailer zat voor de game The Last of Us Part II. We moeten nog wel even wachten tot we kunnen zien hoe HBO Max die game in serievorm heeft gegoten, want het tweede seizoen, dat iets korter is dan het eerste, verschijnt ergens in 2025. We hopen natuurlijk aan het begin van het jaar, zoals het eerste, maar een datum is er nog niet. In ieder geval lijkt Catherine O’Hara’s personage zich wel heel erg te bekommeren om Ellie. Wie zou ze toch precies spelen?

View post on X

Dan de Game of Thrones-spinoff A Knight of the Seven Kingdoms. Deze serie is gebaseerd op de boekenreeks van George R.R. Martin, maar dan niet dezelfde als GoT zelf. Het is gebaseerd op The Tales of Dunk and Egg en het draait om een ridder (gespeeld door Peter Claffey van Vikings: Valhalla) en zijn fanatieke schildknaap (gespeeld door Dexter Sol Ansell uit de laatste Hunger Games) die samen door Westeros trekken en daar van de ene in de andere situatie terechtkomen. Het speelt zich 100 jaar voor Game of Thrones af in een tijd net na een hevige burgeroorlog (de Blackfyre Rebellion) wanneer de Targaryens aan de macht zijn. Hieronder zie je wat je ongeveer van de sfeer in de serie kunt verwachten:

View post on X

Dune dan, die serie verschijnt in november op HBO Max onder de naam Dune Prophecy. Nadat HBO Max een paar maanden geleden al een officiële teaser deelde en twee weken geleden een tweede teaser, is er nu een afbeelding gedeeld en komt er nieuw bewegend beeld voor in de algemene ‘wat komt er allemaal naar HBO Max de komende tijd?’-trailer.

Watch on YouTube

View post on X



Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.