Eerste beelden van Thunderbolts getoond op Comic Con 2024

Geplaatst: 28 juli om 08:30
Er is altijd veel dat lekt in de wereld, maar Comic Con heeft nog steeds vertoningen die vervolgens niet op YouTube eindigen. Zo ook van Thunderbolts, de laatste film uit de vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Heb je Deadpool & Wolverine al gezien? Dan heb je nog twee films te gaan in de vijfde fase van het Cinematic Universe van Marvel. Eerst komt op valentijnsdag 2025 Captain America: Brave New World, gevolgd door Thunderbolts op 5 mei 2025. Thunderbolts was aanwezig op Comic Con en hoewel er geen beelden worden gedeeld, is er wel wat over te vertellen.

Gamespot schrijft dat de beelden starten met Yelena Belova (Florence Pugh) die haar surrogaatvader weer ziet, Alexei Shostakov (David Harbour). Hij is ook Red Guardian en leeft in een rommelig appartement. Yelena zegt dat ze het gevoel heeft dat er iets mis met haar is en dat ze een leegte voelt. Ondertussen zien we John Walker (Wyatt Russell) die thuis zijn kind een verhaal leest over een vervelend moment in zijn carrière als U.S. Agent.

Arm in de vaatwasser

Later komt Yelena Ghost tegen (Hannah John-Kamen) op een missie die voor beiden een val blijkt te zijn. Iemand wil ze vast vermoorden. We zien vervolgens hoe Bucky Barnes (Sebastian Stan) die spioneert op Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) voordat we hem thuis zijn metalen arm in de vaatwasser zien steken. Verder zag het publiek de Thunderbolts in Alexi’s limo zitten, terwijl Red Guardian achter het stuur zit. 

Verder werd er eigenlijk niet zoveel gezegd over de film, maar het belooft wel een tof groepje acteurs bij elkaar te worden, van wie we in sommige gevallen al veel hebben gezien binnen het MCU. 5 mei 2025 weten we hoe het echt zit, dan verschijnt de film in de bios.

Watch on YouTube
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.