eFootball van Konami nu al de slechtst beoordeelde game op Steam

Geplaatst: 1 oktober 2021 om 07:20Aangepast: 22 augustus om 08:52
eFootball is onlangs verschenen, maar de lancering van de game is alles behalve succesvol gebleken. eFootball is nu al de slechts beoordeelde game op Steam.

Dit is volgens Steam 250, een website die Steam-games een score geeft gebaseerd op het aantal negatieve en positieve reviews die een game krijgt, gecombineerd met het totale aantal reviews van de game. Op het moment van schrijven heeft eFootball een 8% score, waardoor het aanzienlijk slechter scoort dan de volgende game op de lijst, namelijk Flatout 3: Chaos & Destruction uit 2011. Deze game haalt een score van 15%.

eFootball verscheen op 30 september als de eerste gratis versie van het voormalige Pro Evolution Soccer. Onder de naam PES bleek het voor Konami al lastig om de concurrentie aan te gaan met Fifa van EA, maar nu de lancering van eFootball een fiasco is gebleken zal het er niet makkelijker op worden.

Op Twitter wordt eFootball door velen belachelijk gemaakt, bijvoorbeeld door de manier te tonen waarop coverster Lionel Messi in de game te zien is.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.