nintendo
switch
mario strikers: battle league

Engelstalige versie van Mario Strikers: Battle League-gameplayvideo uitgebracht

Geplaatst: 13 mei om 10:56Aangepast: 13 mei om 10:56
We hebben er een weekje op moeten wachten, maar Nintendo heeft nu ook een Engelse versie van de gameplayvideo rondom Mario Strikers: Battle League beschikbaar gesteld. Inclusief Nederlandse ondertiteling!

Vorige week verscheen de video al in het Japans, maar nu zijn de beelden en de bijbehorende informatie dus ook te begrijpen voor mensen die de Japanse taal niet machtig zijn. De video is hieronder te zien.

In de video wordt meer verteld over de daadwerkelijke gameplay van het spel, waaronder het gebruik van tackels en items. Ook wordt Hyper Strike uitgelicht, een schot van teamleiders dat haast niet tegen te houden is. Verder wordt er stilgestaan bij outfits, die niet alleen invloed hebben op het uiterlijk van personages, maar ook hun statistieken.

Het derde deel in de Mario Strikers-franchise verschijnt op 10 juni voor Nintendo Switch. Eerdere delen verschenen op de GameCube en Wii. Net als de voorgaande delen in de reeks richt Mario Strikers: Battle League zich op arcadeachtige voetbalactie. De game bevat een online multiplayermodus voor maximaal acht spelers, waarbij men in twee teams van vier het tegen elkaar opneemt.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..