Epic onthult details over nieuwe Heist-event in Fortnite

Geplaatst: 4 september 2018 om 13:28Aangepast: 4 september 2018 om 14:15
Epic Games heeft details onthuld over het nieuwe High Stakes-limited time event dat komende week van start gaat in Battle Royale-modus. In High Stakes strijden jij en je vrienden in teams om waardevolle juwelen te verzamelen.

Epic Games onthult meer details over het nieuwe event in Fortnite: Battle Royale. High Stakes, zoals het nieuwe festijn in Fortnite gaat heten, laat spelers tegen elkaar strijden om juwelen te verzamelen. De glimmende steentjes zitten in kluizen die in typische Fortnite-stijl uit de lucht komen vallen; ze worden als een supply drop afgeleverd in de map.

Als je een edelsteen te pakken hebt, moet je die zo snel mogelijk naar de getaway van zien te komen die zich ergens op de map bevindt. De eerste vier teams die het mooie, glinsterende oogappeltje het busje in krijgen -zonder onderweg kapot geschoten te worden door een van de andere teams- winnen de game.

Epic Games heeft met de Getaway gametype drie challenges ingebouwd die elk een beloning opleveren: door 10 Getaway-matches te spelen ontvang je 5000 XP en door 500 kills te maken op iemand die een juweeltje transporteert krijg je een unieke spray genaamd de Wild Card-outfit. Lukt het je om in vijf matches een diamant te bemachtigen, dan krijg je een contrail waarmee je tijdens de skydive een spoor van briefgeld achterlaat. Tenslotte krijg je een koevoet als harvesting tool als je alle challenges voltooit.

Behalve de beloningen die te verdienen zijn, kan je ook nog wat High Stakes-cosmetics kopen. De Wildcard-outfit gaat gepaard met verschillende maskers, die de symbolen op speelkaarten uitbeelden. Deze harten, klaver, schoppen en ruiten maskers kunnen gekocht worden, net als de back bling-cosmetic genaamd Cuff Case, die je als een echter bankrover, compleet met koffer en handboei, door de map laat wandelen. De nieuwe Safe Cracker Glider maakt de cosmetic-set van High Stakes af.

Ben je hyped voor het nieuwe event? Lees hier hoe je iedereen droog maakt op Fortnite en check hier hoe spelers vorige week de paarse kubus in Fortnite kraakten!

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..