Er is uitgebreid gekletst over Civilization 7 tijdens PAX West

Geplaatst: 2 september om 14:38
Tijdens PAX West afgelopen weekend hebben de ontwikkelaars van Sid Meier’s Civilization 7 het uitgebreid gehad over de game in hun presentatie, History is Built in Layers.

Het team van Firaxis vertelt in deze presentatie in geuren en kleuren wat spelers kunnen verwachten van het nieuwste deel van de Civilization-franchise. De game komt op 11 februari 2025 uit voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Als je de Deluxe of Founders Edition reserveert kun je al vanaf 6 februari je eigen samenleving opbouwen. Daarnaast onthulde de makers dat Gwendoline Christie, die je ongetwijfeld kent als Brienne of Tarth in Game of Thrones, de verteller is in de nieuwe game.

De Civilization-franchise bestaat al meer dan dertig jaar en Civilization-games gingen inmiddels al meer dan 65 miljoen keer over de al dan niet virtuele toonbank. Vorige maand bracht Marvin een bezoekje aan Firaxis in Baltimore om Civilization 7 alvast uit te proberen. Zijn preview kun je hier checken.

Watch on YouTube
Kyra DelemarreEen echte nerd met een voorliefde voor rpg's. Kyra houdt van een goed verhaal en skipt nooit een dialoog. Ze is meestal heel vrolijk, maar heeft nog wel eens de neiging om een controller uit het raam te gooien.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.