Nieuws

Er komt volgende week een nieuwe multiplayermap naar Star Wars Squadrons

Geplaatst: 19 november 2020 om 11:08Aangepast: 19 november 2020 om 11:07
Op 25 november verschijnt er een update voor Star Wars Squadrons, waar onder andere een nieuwe multiplayermap in zit.

Update 3.0 bevat de map Fostar Haven. Deze zat al in de singleplayer maar wordt via de update ook aan de multiplayer toegevoegd. De map wordt specifiek in Fleet Battles en Dogfight speelbaar. Daarbij is de map aangepast om hem van vergelijkbare grootte als de andere multiplayermaps te maken.

Er worden via de update ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Fighters en Bombers kunnen straks de Boost Extension Kit gebruiken, waarmee de ruimtevoertuigen een flinke boost krijgen. Interceptors en Fighters ontvangen Ion Rockets om aan te vallen, Bombers en Fighters krijgen Prototype Piercing Torpedoes en de U-Wing en TIE Reapers kunnen de verdediging inzetten met Anti-Material Rocket Turrets. De update tot slot moet ook de balans verbeteren.

In december verschijnt overigens al update 4.0 voor Star Wars Squadrons. Deze voegt twee nieuwe Starfighters toe: de B-Wing Starfighter voor de New Republic en de TIE/d Defender voor de Empire. Die update maakt het ook mogelijk om custom wedstrijden te maken. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Star Wars Squadrons is een pilotengame waarin spelers in de cockpit van een Starfighter stappen en streven om de beste piloot van de Melkweg te worden. De game is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Star Wars Squadrons

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..