Fans denken te hebben ontrafeld dat Valve aan Half-Life 3 werkt

Geplaatst: 5 augustus om 16:00
Een curriculum vitae van een stemactrice zorgen ervoor dat fans van Half-Life het van de daken schreeuwen. Ze denken dat Project White Sands bij Valve een aankomende Half-Life-game is. Zou het Half-Life 3 kunnen zijn?

In ieder geval is Project White Sands een gameproject waaraan Natasha Chandel haar stem heeft verleend. Het is een project van Valve en ze heeft hem nu snel van haar website gehaald. Verdacht… Zet even je Sherlock-bril op en lees mee. White Sands is een park in New Mexico. In die staat is volgens de Half-Life-games de Black Mesa Research Facility te vinden. Dat is waar Half-Life zich afspeelt (het ondergrondse lab). Het is natuurlijk wat ver gezocht, maar dat de stemactrice het snel van haar website heeft gehaald doet wel dromen van een nieuwe Half-Life. Wat denk jij, is dat het of heb je aanwijzingen dat Valve toch met iets totaal anders bezig is?

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.