Far Cry New Dawn krijgt nieuwe rpg-mechaniek

Geplaatst: 22 januari 2019 om 11:25Aangepast: 3 februari 2023 om 15:36
De creative director van Far Cry New Dawn, Jean-Sebastien Decant, heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe rpg-mechaniek geïntroduceerd gaat worden in de game. Dit maakt de werknemer van Ubisoft bekend tijdens een Q&A.

De volgende Far Cry-game, Far Cry New Dawn krijgt nieuwe gameplay-mechanieken die nog niet eerder in de serie te zien zijn geweest. Tijdens de Q&A legt Decant vooral de details uit rondom de rpg-elementen van de game. Onder andere kan de speler eigen wapens maken met een bepaalde rang, deze kunnen ingezet worden tegen monsters van dezelfde rangorde. De spelersbasis in New Dawn kan, naarmate de speler verder komt in de game, geüpgraded worden met nieuwe voorwerpen. Bekijk hieronder de korte uitleg van Decant over Far Cry New Dawn.

In een eerder bericht werden eerste details van New Dawn bekendgemaakt samen met een eerste trailer van de nieuwe Far Cry-game.

Watch on YouTube

Far Cry New Dawn komt uit op 15 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geert de WekkerRedacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.