gamescom
electronicarts
fifa14
psvita

FIFA 14 voor PS Vita is oude game

Geplaatst: 22 augustus 2013 om 11:56Aangepast: 22 augustus 2013 om 11:59
FIFA 14 voor de PlayStation Vita is praktisch dezelfde game als FIFA 13 en FIFA Soccer voor hetzelfde platform. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt.

Vorig jaar stonden we al versteld van het feit dat FIFA 2013 dezelfde game was als launch-titel FIFA Soccer, maar dan met nieuwe teams en uitrustingen. Dit jaar herhaalt EA hetzelfde laffe trucje gewoon nog een keer met FIFA 14.

De nieuwe footie voor de handheld van Sony is dus eigenlijk helemaal niet nieuw. Op de Gamescom in Keulen liet David Rutter van EA Sports weten dat FIFA 14 een PS Vita versie krijgt met: 'Dezelfde geweldige gameplay'. De man grijpt de gelegenheid dus ook nog effe aan om de game aan te prijzen. Op de vraag of het écht weer dezelfde game is zegt hij opnieuw: "It’s the same great gameplay and new kits".

EA komt er dus openlijk voor uit dat ze dezelfde game opnieuw uitbrengen. Wat de game precies gaat kosten is nog niet bekend, maar dat elke euro er eentje teveel is lijkt ons duidelijk. Dat er mensen zijn die het gaan kopen, daar kunnen we niets aan doen. Maar als echte gamers kunnen we het natuurlijk wel gewoon boycotten. Fok Joe EA!

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..