Fifa 23-app voor mobiel is nu te downloaden met vroegtijdige toegang tot FUT

Geplaatst: 23 september om 15:39Aangepast: 23 september om 15:44
Mocht je in Fifa 22 een Ultimate Team hebben gemaakt (voor 1 augustus), dan kun je nu al aan de slag met Fifa Ultimate Team 23 in de nieuwe app.

Eerder deze week kwam de web-app van Fifa 23 al uit voor consoles en pc, en spelers kunnen nu ook de mobiele Companion App downloaden voor iOS en Android. Met de apps (zowel de mobiele als de webversie) kunnen spelers alvast packs openen en spullen verkopen in Fifa Ultimate Team 23.

Het is in de apps niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Wel kunnen de teams in Ultimate Team samengesteld worden en kunnen spelers bijbehorende challenges voltooien. Ook kunnen gebruikers loyaliteitsbonussen claimen, afhankelijk van hoelang ze al Fifa-games spelen.

De app werkt niet voor iedereen naar behoren. Zo zijn er problemen met de Squad Building Challenges, die soms niet voltooid worden als de speler wel de benodigde handelingen uitvoert. EA zegt de problemen te onderzoeken, en ook te werken aan een update die ervoor moet zorgen dat bepaalde gebruikers weer kunnen inloggen op de app. 

Fifa 23 komt op 30 september uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wie de Ultimate Edition vooruitbestelt krijgt echter vroegtijdige toegang, vanaf 27 september. Ook start op die datum een demo van tien uur, waar EA Play-leden gebruik van kunnen maken. 

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..