ea
gratis
fifa14worldcup
fifa14

Fifa Ultimate Team wordt 5 en trakteert

Geplaatst: 20 maart 2014 om 13:23Aangepast: 20 maart 2014 om 13:39
Fifa Ultimate Team zit tegenwoordig in iedere Fifa installatie en geeft je de mogelijkheid om je eigen team te maken. De mode is vandaag 5 jaar oud geworden en trakteert op 5 gratis gouden pakketten.

Fifa Ultimate Team verjaart en deelt dus uit. EA geeft spelers die tussen vandaag en maandag inloggen 5 zeldzame gouden pakketten (die je niet kunt verkopen of ruilen). Daarnaast zijn er iedere dag tot en met maandag nieuwe acties. Ook is de prijs van het Jumbo Gold Premium Pack verlaagt van 15000 naar 5000 coins (dit geldt voor maximaal 5 aankopen). Op de redactie hebben we alvast onze pakketten geopend en spelers als Marcherano, Götze en Vidal verwelkomd in ons team. Naast alle aanbiedingen heeft EA ook een infographic laten maken met alle statistieken die de mode in 5 jaar bereikt heeft.


Fifa Ultimate Team blijft dus groeien in populariteit. Voor wie niet kan wachten tot zijn Xbox of PlayStation is opgestart, hier kun je ook je ultieme elftal managen. Snap je helemaal niks van deze mode, dan heeft Graddus nog wel wat tips voor je. Veel succes en we zijn benieuwd wie Messi uit een pakket weet te halen.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..