playstation
square enix
final fantasy 7 remake
gamezomer
final fantasy 7 rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth is het vervolg op Final Fantasy 7 Remake

Geplaatst: 17 juni om 08:23Aangepast: 17 juni om 09:40
Het vervolg op Final Fantasy 7 Remake is onthuld. Maak kennis met Final Fantasy 7 Rebirth.

Het vervolg op Final Fantasy 7 Remake moet in de winter van 2023 op PlayStation 5 verschijnen, zo liet Square Enix weten tijdens een livestream vannacht. Het bedrijf bevestigde daarbij dat de reeks uit drie delen gaat bestaan.

Volgens creative director Tetsuya Nomura wordt Final Fantasy 7 Rebirth zo ontworpen dat ook mensen die 7 Remake niet hebben gespeeld er van kunnen genieten. "Sommige spelers beginnen hun reis misschien wel met Rebirth. Cloud en zijn vrienden beginnen aan een nieuwe reis in deze game. De scènes die ze zullen zien na het verlaten van Midgar geven spelers een frisse, nieuwe ervaring."

Volgens Nomura is men al voorzichtig aan de ontwikkeling van het nog naamloze derde deel begonnen. De ontwikkeling van Rebirth verloopt volgens producent Yoshinori Kitase op rolletjes. "Het maken van een middelste deel in een trilogie levert unieke uitdagingen op, maar er zijn genoeg klassieke tweede delen in de filmwereld die worden gedefinieerd door ongelooflijke plottwists en diepere verkenning van diens personages. Vaak zijn deze tweede delen de favoriete films van fans."

Hieronder is de eerste trailer te zien. Tijdens de livestream werd ook Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion aangekondigd, dat deze winter op pc en consoles moet verschijnen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..