masseffect
andromeda
masseffectandromeda

Foutje: releasedate Mass Effect: Andromeda gelekt door artbook

Geplaatst: 10 oktober 2016 om 10:25Aangepast: 10 oktober 2016 om 10:27
Het lijkt erop dat de releasedate van Mass Effect: Andromeda per ongeluk is gelekt door Dark Horse Comics. Dat bedrijf is verantwoordelijk voor het maken van het artbook voor de game. Op de productpagina op Amazon staat dat het boek gelijktijdig uitkomt met de game en wel op 21 maart. 2017 natuurlijk.

Dark Horse Comics maakt veel merchandise voor Mass Effect, zo ook voor het nieuwe Mass Effect: Andromeda. Het artbook voor deze game staat in de voorverkoop op Amazon, met daarbij de volgende omschrijving:

Dark Horse will release The Art of Mass Effect: Andromeda simultaneously with the game!

The comprehensive companion to the wildly anticipated Mass Effect Andromeda!

Het artbook komt 21 maart uit. Dat is, als we Dark Horse mogen geloven, dus ook de release date voor Mass Effect: Andromeda. BioWare heeft eerder gezegd dat ME: Andromeda 'begin 2017' uitkomt. Eind maart zou dus geen hele vreemde releasedatum zijn voor Mass Effect: Andromeda. 

Mass Effect: Andromeda wordt de vierde Mass Effect-game, maar staat los van de voorgaande trilogie. Dit keer gaan we in deze RPG van BioWare een heel nieuw sterrenstelsel ontdekken en zelfs koloniseren, als we de summiere geruchten over het verhaal mogen geloven. Mooie nieuwe tijden voor Mass Effect, hopen we.

Waarschijnlijk krijgen we 7 november meer te horen, dat is namelijk de dag dat BioWare de Mass Effect-franchise viert. Op N7 Day, zoals de dag heet, gaan ze 'de deuren openen' naar Mass Effect: Andromeda, aldus de officiële twitteraccount vorige maand. Wordt vervolgd dus...

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..