Future Game Show wordt in week van Gamescom uitgezonden

Geplaatst: 5 augustus om 15:51Aangepast: 5 augustus om 15:51
De Future Game Show keert weer terug! Op 24 augustus - in de week van Gamescom - wordt een nieuwe editie uitgezonden.

De Future Games Show-presentaties worden over het algemeen tijdens E3 en Gamescom gehouden en bevatten diverse aankondigingen en nieuwe beelden van aankomende games. De show wordt georganiseerd door GamesRadar en is onder andere te zien via het YouTube-kanaal van GamesRadar.

De aankomende editie vindt plaats op 24 augustus - de dag na de Opening Night Live-show van Gamescom - om 20:00 uur Nederlandse tijd. Er worden volgens de organisatie meer dan vijftig games getoond van uitgevers als Team17, Prime Matter, Ravenscourt en 505 Games. In de teaser voor het evenement zijn in ieder geval de games Goat Simulator 3, Layers of Fear en Hypercharge te zien.

Diverse bedrijven, waaronder Nintendo en Sony, zijn dit jaar afwezig op Gamescom. Andere bedrijven hebben wel aangekondigd aanwezig te zijn, waaronder Xbox, Koch Media (dat nu Plaion heet), Ubisoft en Warner Bros. Op 23 augustus presenteert Geoff Keighley de Gamescom Opening Night Live-show, waarin ook aankondigingen en nieuwe beelden van aankomende games zitten.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..