Game Mania start morgen verkoop Animal Crossing en Doom Eternal

Geplaatst: 17 maart 2020 om 15:06Aangepast: 3 februari 2023 om 11:27
Alle vestigingen van gamewinkelketen Game Mania gaan vanaf donderdag dicht. Animal Crossing: New Horizons en Doom Eternal zijn om die reden vanaf morgen al te koop.

In een verklaring legt Game Mania uit dat ze de gezondheid van klanten en werknemers niet langer meer kunnen waarborgen. Daarom is het besluit genomen om alle vestigingen in Nederland te sluiten. De webwinkel blijft nog wel beschikbaar.

Daarnaast geeft Game Mania aan dat vanwege het sluiten van de fysieke winkels de verkoop van zowel Doom Eternal als Animal Crossing: New Horizons morgen van start gaat. Mensen met een reservering of die gebruik willen maken van de inruilactie kunnen tot uiterlijk 19:00 uur naar de winkels toekomen.

Het is onduidelijk of het besluit in samenspraak met Nintendo en Bethesda is genomen. Lees hieronder de officiële verklaring van Game Mania aan Gamer.nl:

"Wij hebben de keuze gemaakt om zowel Animal Crossing: New Horizons als DOOM Eternal vanaf woensdag 18 maart in de verkoop te laten gaan als reactie op de problematiek die het coronavirus met zich meebrengt. In tandem met het bericht rond de vervroegde release van beide titels hebben wij eveneens vandaag bekend gemaakt dat wij onze winkels vanaf donderdag 19 maart tijdelijk en tot nader order zullen sluiten. Dit ten gevolge van de ongekende gezondheidscrisis die Covid-19 (coronavirus) met zich meebrengt. Game Mania neemt dit zeer serieus en geeft prioriteit aan de gezondheid van onze medewerkers én klanten.

Doordat wij onze winkels vanaf aanstaande donderdag zullen sluiten vonden wij het belangrijk dat klanten van Game Mania de kans krijgen om in deze moeilijke tijden toch nog te kunnen genieten van Animal Crossing: New Horizons en DOOM Eternal. Door de release van beide titels te vervroegen steken wij een hart onder riem van gamers en zien wij ze met veel plezier vertrekken naar een virtueel zonnig eiland in Animal Crossing, of naar de ruimte om demonen te slayen in DOOM Eternal."

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.