EA legt uitgebreider uit waarom De Sims 5 er niet komt

Geplaatst: Gisteren om 12:57
Uitgever Electronic Arts heeft geen plannen voor een vijfde hoofddeel in de Sims-reeks, zo kon je vanochtend al lezen in de Nachtwacht. Het bedrijf gaat de boel op een andere manier aanpakken en legt nu verder uit waarom.

"Waar we echt aan werken met onze community is een nieuw tijdperk voor The Sims", verklaart EA-vicepresident Kate Gorman tegenover Variety. "We werken niet meer met vervangers van vorige projecten. We gaan alleen maar dingen toevoegen aan ons universum. Zo zal je zien dat er meer manieren zijn om The Sims te beleven op verschillende platformen."

Volop ondersteuning voor The Sims 4 is nu het plan. "We blijven uitbreidingen en updates maken. Maar vanaf nu is de manier waarop we werken een beetje anders. Het is heel opwindend en het is echt de meest uitgebreide iteratie van The Sims ooit."

De verbeteringen die De Sims 5 zou brengen en waar veel spelers op zitten te wachten, worden nu simpelweg toegevoegd aan deeltje vier, zodat de families en generaties die je hebt opgebouwd niet verloren gaan. Dat is in ieder geval het idee. "Deze creaties zijn jouw progressie, jouw gehechtheid. We willen je progressie niet resetten."

Ze spreekt van een "doorlopende ervaring en niet een start-en-stopervaring tussen producten". Duidelijke taal. Daar kan EA Sports FC misschien ook wel van leren.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.