Geheime achievements in te zien na nieuwe Xbox-update

Geplaatst: 1 juni 2022 om 07:31Aangepast: 2 februari 2023 om 04:08
Microsoft heeft de details bekendgemaakt van een Xbox-update die vanaf deze maand is te downloaden, met daarbij de mogelijkheid om geheime achievements in te zien.

Dat blijkt uit een nieuwsbericht op de officiële Xbox-website. Door de update wordt het mogelijk voor gebruikers om details van achievements te onthullen die voorheen niet te zien waren. Zo is de titel van de achievement, de beschrijving en de bijbehorende Gamerscore nu te bekijken. Voor deze update werd die informatie pas beschikbaar zodra de achievement werd behaald.

“Nadat je spiekt, kun je teruggaan en [de informatie] weer verhullen, of de details blijven tonen”, zegt Eden Marie, principal software engineering lead bij Xbox Experiences. “Je kunt geheime achievements overal waar je wil openen en bijhouden, op Xbox Series X/S- en Xbox One-consoles, de Xbox-app voor Android en iOS, de Xbox-app voor Windows pc en Game Bar op je pc.”

De update moet er ook voor zorgen dat Xbox-consoles sneller en betrouwbaarder beschikbare updates detecteren, zowel in de gamesbibliotheek van de gebruiker als tijdens het opstarten van een game.

Eerder deze week werd nog bekend dat de Xbox Snap-functie waarschijnlijk niet meer terugkeert

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.