gameplay
squareenix
theavengers
marvel
sandiego
gelekt
comic-con
crystaldynamics
gamefootage

Gelekte Marvels Avengers-gameplay showt Iron Man en Thor

Geplaatst: 19 juli 2019 om 13:15Aangepast: 19 juli 2019 om 13:25
Gisterenavond werd gameplay van Marvels Avengers geshowd tijdens het panel van Marvel Games en de footage is gelekt op YouTube. In de video zie je gameplay van wat vermoedelijk het begin van de game is met Thor en Iron Man.

Tijdens Marvel Games' SDCC-panel werd gameplay geshowd van Marvel's Avengers en de footage is gelekt op YouTube. Iemand op ResetEra merkte te video op en plaatste een link op het forum. In de video zie je gameplay van Thor en Iron Man, vermoedelijk gaat het hier om het begin van de game. Check de video hieronder:

De kwaliteit van de video's is logischerwijs wat minder, maar geeft desondanks een redelijk goed beeld van de combat met Thor en een stukje vliegen en combat met Iron Man. Of dit dezelfde gameplay is die achter gesloten deuren werd getoond op E3 2019, is niet bekend. Wat denk jij van de gelekte beelden? Geeft de gameplay volgens jou een betere blik op wat je precies moet verwachten van Marvel's Avengers?

Check voor meer Marvel-content de twintig beste momenten uit het MCU. Check hier wat je de komende dagen mag verwachten op SDCC 2019.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..