Gerucht: de nieuwe Meta Quest VR-bril verschijnt over twee jaar

Geplaatst: 21 juli om 08:01
VR-bril Meta Quest 4 verschijnt nog lang niet. Nu is de Meta Quest 3 ook nog niet heel lang uit, maar in 2026 wordt de opvolger verwacht. Een jaar later volgt dan de Meta Quest Pro 2.

Heel veel is er niet te melden over de aankomende virtual reality-brillen van Meta, maar The Information laat weten dat de ene Quest 4 een goedkopere variant is en de andere een meer premium-VR-bril. Met de toenemende populariteit van augmented reality boven virtual reality lijkt het erop dat ook de aankomende brillen in staat zullen zijn om met een camera ook de ‘echte’ wereld te laten zien, waar de virtuele functie dan een laag overheen leggen. 

Meta Quest 3 verscheen in oktober 2023 en kostte 549 euro. We zijn benieuwd wat de nieuwe brillen gaan doen. Ook wat ze kunnen, want onderzoeksafdeling Reality Labs  binnen Meta krijgt een vijfde minder budget om te besteden aan innovaties op VR-gebied.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.