Gerucht: EA onthult Fifa 23 en nieuwe Need for Speed in juli

Geplaatst: 27 juni om 14:54Aangepast: 27 juni om 15:19
Electronic Arts is mogelijk van plan om in juli Fifa 23 en de nieuwe Need for Speed te onthullen.

Dat claimt journalist Tom Henderson in een artikel op Exputer. Vorige week meldde hij al dat EA van plan was om de nieuwe Skate-game in juli uitgebreid te tonen, maar de nieuwe Fifa en Need for Speed moet komende maand volgens hem dus ook onthuld worden.

Hij meldt daarbij overigens dat alle games niet per se tegelijkertijd getoond worden. Wel zouden de onthullingen van de nieuwe Fifa en Need for Speed ergens in de tweede helft van de maand plaatsvinden.

Overigens is het al een tijdje bekend dat Fifa volgende zomer een naamsverandering krijgt. EA en de Fifa hebben hun contract niet verlengd en vanaf medio volgend jaar gaat de reeks dan ook EA Sports FC heten. De Fifa-organisatie gaf aan dat het zelf wel diverse voetbalgames blijft ontwikkelen die de Fifa-naam gaan dragen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over de nieuwe Need for Speed-game. Daarbij zou het spel grafisch een combinatie bieden tussen fotorealistische beelden en anime-achtige effecten, maar vooralsnog is niets officieel bekend.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..