Gerucht: Horizon Forbidden West-uitbreiding wordt binnenkort onthuld

Geplaatst: 6 december 2022 om 09:45Aangepast: 2 februari 2023 om 14:14
Insiders hinten er naar dat er binnenkort mogelijk een uitbreiding op Horizon Forbidden West wordt onthuld.

Gerenommeerde insider 'The Snitch' plaatste op Twitter een kaart van San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Hoewel hij Horizon Forbidden West niet benoemd, speelt de game zich rondom deze locaties af. 

Tom Henderson van Insider Gaming meldt dat het inderdaad een hint is naar een uitbreiding op Forbidden West, genaamd Burning Shores. Deze zou ergens binnenkort onthuld worden en in april 2023 uitkomen. 

De locatie Burning Shores wordt meerdere malen genoemd in Forbidden West. Deze locatie zou ten zuiden van het huidige gebied in de game liggen. Wanneer spelers deze locatie nu proberen te bereiken, worden ze gedwongen om een andere richting uit te lopen. Sommige spelers hebben al vliegend een blik gekregen op de nog onbereikbare locatie en maken melding van de aanwezigheid van de Memorial Bridge en de Hoover Dam.

Het door het Amsterdamse Guerrilla Games ontwikkelde Horizon Forbidden West verscheen afgelopen februari op PlayStation 5 en PlayStation 4. Het is een van de kanshebbers voor de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards, die in de nacht van aankomende donderdag op vrijdag worden uitgezonden. Of daar de mogelijke uitbreiding ook onthuld wordt, is niet bekend.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.