Gerucht: nieuwe Nintendo Switch op komst?

Geplaatst: 4 oktober 2018 om 09:20Aangepast: 4 oktober 2018 om 09:55
Volgens The Wall Street Journal is Nintendo bezig met een nieuwe versie van de Nintendo Switch. Volgend jaar moet de geüpdatete Switch verschijnen met mogelijke verbeteringen aan de hardware en software.

The Wall Street Journal (WSJ) kwam vanmorgen met een bericht over de mogelijke ontwikkeling van een nieuwe versie van de Nintendo Switch. Hoewel je lid moet zijn van de WSJ om het volledige artikel te checken, meldt Kotaku wat details uit het stukje. Nintendo zou met de nieuwe uitgave van de Switch willen vasthouden aan de goede verkopen van de hybride console.

Het nieuwe model zou eigenschappen delen met de huidige consoles en sowieso alle Switch-games afspelen. Nintendo twijfelt naar verluidt nog over het plaatsen van nieuwe hardware en software. Volgens het artikel kijkt Nintendo naar de mogelijkheden om een nieuw scherm te plaatsen dat vergelijkbaar is met die van de recentere smartphones. Hierdoor heb je helderder beeld, wordt de console dunner en 'energiezuiniger'. De nieuwe Switch zou in de tweede helft van 2019 kunnen verschijnen, misschien zelfs al in de zomer.

Check voor meer Switch nieuwtjes het bericht over de emulator op gehackte Switches en mocht je nog een Switch willen kopen, er is een Switch-bundel met Fortnite te koop.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..