switch
nintendo

'Nintendo komt in 2022 met nieuwe Fire Emblem, Metroid Prime-remaster en meer'

Geplaatst: 5 dagen geleden om 15:00Aangepast: 5 dagen geleden om 12:49
Insider Nate the Hate heeft het eigenlijk bijna nooit mis, dus wanneer hij claimt meer te weten over Nintendo's line-up is het altijd boeiend. Zo zegt hij dat er een nieuwe Fire Emblem en een remake in de serie verschijnt.

Ook zou Nintendo werken aan een remake van Fire Emblem: Genealogy of the Holy War, de vierde game in de franchise die enkel in Japan verscheen. De game zou gepland staan om na een nieuw deel te verschijnen.

"Het nieuwe deel wordt gemaakt door het team dat Three Houses ontwikkelde", legt Nate uit. "Van wat ik heb gehoord klinkt het allemaal goed, met nieuwe gameplayconcepten die worden geïntroduceerd."

Verder zegt hij ook van bronnen te hebben vernomen dat Nintendo werkt aan een remaster van Metroid Prime, die volgens hem in de tweede helft van 2022 moet verschijnen, en zou Xenoblade Chronicles 3 na 'optimalisatieproblemen' dit jaar wordt aangekondigd. Die laatste verschijnt mogelijk volgend jaar.

Tot slot zegt Nate dat hij heeft vernomen dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope waarschijnlijk wordt uitgesteld.

"Ik heb social media-accounts zien zeggen dat de game in de eerste helft van 2022 verschijnt. Het spijt me om te zeggen dat dat niet het geval is. Er is een zee realistische kans dat Mario + Rabbids helemaal niet in 2022 verschijnt."

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..