Gerucht: Remaster van Days Gone in ontwikkeling

Geplaatst: Vandaag om 13:37
PlayStation zou wel eens een PS5-remaster van de PS4-game Days Gone in ontwikkeling kunnen hebben.

Daar hint VGC-redacteur Jordan Middler naar. Onlangs was de regisseur van Days Gone - die inmiddels niet meer werkt bij Bend Studio - gepikeerd over het feit dat er Astro Bot-artwork was gemaakt waarin Days Gone-hoofdpersonage Deacon St. John als robot werd vertoond. Middler greep dit aan om te hinten naar een mogelijke remaster: "Als hij boos werd van zijn personage in Astro Bot, dan gaat hij hier helemaal gek van worden", zo meldde hij.

Er gaan deze week geruchten dat Sony naast de Horizon Zero Dawn-remaster die nog altijd niet officieel is bevestigd, ook een remaster van een "minder spannende game" wil uitbrengen. Middler lijkt te suggereren dat het dus om Days Gone gaat, al is op dit moment natuurlijk nog niets bevestigd.

Ondergetekende heeft het prima naar zijn zin gehad met Days Gone, dus een remaster zou op zich best welkom zijn. Tegelijkertijd heeft deze zombiegame voor motormuizen al een PS5-patch gehad waardoor de game er piekfijn uitziet, dus je kunt je afvragen hoe nodig een remaster is. Maar goed, eerst maar eens afwachten of het allemaal echt waar blijkt te zijn!

View post on X
View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.