Ghost of Tsushima-film wordt volledig Japans

Geplaatst: 13 augustus om 13:15Aangepast: 13 augustus om 13:51
De Ghost of Tsushima-film moet een volledig Japanse cast krijgen en ook volledig Japans gesproken zijn.

Dat vertelt regisseur Chad Stahelski in gesprek met Collider. Stahelski noemt de regisseur Akira Kurosawa als een van zijn grootste voorbeelden. De invloed van Kurosawa zal dan ook merkbaar zijn. "En eerlijk gezegd willen we alles in karakter doen. Dat betekent dat het een Japans ding wordt over de Mongoolse invasie van Tsushim Island. Een complete Japanse cast, in het Japans. Sony staat achter ons." 

Stahelski verwacht dat het Westerse publiek bereid is om ondertiteling te lezen in de bioscoop. Hij noemt daarbij het succes van Squid Game als aanwijzing daarvoor. "Ik denk dat het Westerse daar steeds meer aan gewend is door Netflix en andere streamers. Gaan mensen daarvoor naar de bioscoop? Ik denk het wel."

Begin dit jaar werd aangekondigd dat Sony Pictures en PlayStation Productions aan een film gebaseerd op Ghost of Tsushima werken. Chad Stahelski regisseerde ook de John Wick-films en Sucker Punch, de ontwikkelaar van de game, helpt mee.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..