God of War Ragnarök-mod laat personages hun smoel houden

Geplaatst: Vandaag om 10:25
Word je helemaal gek van Atreus die de oplossingen van puzzels verklapt in God of War Ragnarök? Een nieuwe mod biedt uitkomst.

De mod heet 'Please Shut Up (Companion Mute Mod) en is via NexusMods te downloaden. "Moe van compagnons die je dingen vertellen die je al weet? Moe van het feit dat de game je behandelt als een kind als je niet direct elke puzzels oplost? Deze mod verwijdert meer dan 2500 nutteloze/neerbuigende zinnen", zo luidt de officiële beschrijving.

De mod zorgt er onder andere voor dat Atreus, Freya, Tyr en Mimir de oplossingen van puzzels niet meer verklappen en maakt ook korte metten met de compleet nutteloze opmerkingen die Mimir uitkraamt tijdens stressvolle gevechten. Zo moet de ervaring heerlijk rustig worden.

God of War Ragnarök is sinds 19 september speelbaar op pc. Niels dook er direct diep in en gaf de pc-versie een dikke 92. "God of War Ragnarök voor pc is de ultieme manier om dit epische Noordse avontuur te beleven, zonder dat je daar een monster-pc voor nodig hebt. Op het gebied van graphics en performance laat de game zelden steekjes vallen, maar weet de pc-port wel het al torenhoge niveau van de PlayStation-versie naar een nóg hogere standaard te verheffen."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.