Gran Turismo 7-ontwikkelaar wil nu al iconische bug fixen

Geplaatst: 26 juli om 14:14
‘Onbedoeld voertuiggedrag’, het klinkt als ‘geen actieve herinneringen’ hebben en ergens klopt dat ook wel: het zijn allebei bugs. In Gran Turismo 7 zit een iconische bug waar de studio achter het spel nu iets aan gaat doen. Het is bijna jammer, want het is een probleem waarbij auto’s in de lucht beginnen te springen alsof ze kangoeroes zijn.

Je ziet er in de onderstaande video een voorbeeld van en het is moeilijk om daarbij niet te lachen. Juist in een game waarin zoveel nadruk wordt gelegd op het zo realistisch mogelijk ogen van de bolides, werkt het flink op de lachspieren dat de auto’s vervolgens rondbouncen alsof ze konijntjes in een kinderprogramma zijn. Er is iets stuk aan het physics-model, waardoor het gewicht van de bolides niet meer lijkt te kloppen. 

Het komt allemaal door update 1.49, die had moeten zorgen voor een natuurlijker gewicht in bochten, maar duidelijk voor een domino-effect heeft gezorgd elders in het spel. Er wordt du aan de bug gewerkt, maar tot die tijd genieten we van de vele grappige voorbeelden die IGN voorschotelt.

View post on X
View post on X
View post on X
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.