microsoft
gratis
xboxone

Gratis game bij Xbox One – De geruchten gaan door

Geplaatst: 20 augustus 2013 om 11:12Aangepast: 20 augustus 2013 om 12:12
Een anonieme bron zegt dat Microsoft in heel Europa een gratis game bij de Xbox One zal doen. Het gaat hier niet om iets kleins, maar om een volwaardige game, die in de winkels rond de 50 à 60 euro gaat kosten. Microsoft heeft zelf nog niet gereageerd.

De gratis game die je volgens een anonieme bron bij de Xbox One krijgt, moet dienen als een middel om het prijsverschil tussen de Xbone en PS4 enigszins goed te maken. De console van Microsoft wordt met een prijs van €499 namelijk €100 duurder dan die van Sony.

In de wacht van vannacht las je het gerucht dat FIFA 14 gratis bij de Xbox One zit, en dat de deal met EA al rond zou zijn(EDIT: DIT IS INMIDDELS BEVESTIGD, MAAR NIET VOOR DE BENELUX). Deze bron zegt echter dat het om een andere titel gaat. Het zou namelijk de Xbox One exclusive zijn die Microsoft volgens Phil Spencer tot de Gamescom bewaart. Een nieuwe titel dus.

De geruchten over een gratis game bij de Xbox One zijn al met al redelijk hardnekkig. Maar, als er al waarheid in zit, dan is het nog maar de vraag om welke titel het gaat. Als Microsoft het echt goed wil doen, dan geeft het de keuze uit verschillende bundels. Maar goed, genoeg speculatie voor nu. De Gamescom staat voor de deur, dus we gaan het de komende dagen allemaal zien.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..