gta online
grand theft auto

Gratis T-shirt en kortingen in GTA Online

Geplaatst: 15 oktober 2021 om 14:51Aangepast: 15 oktober 2021 om 14:51
GTA Online-spelers kunnen komende week profiteren van dubbele beloningen en kortingen. Ook komen er speciale cadeautjes ter ere van het twintigjarig bestaan van Grand Theft Auto 3.

Spelers die tussen nu en 20 oktober GTA Online spelen, krijgen het Rockstar Games Typeface T-shirt. Dit is het eerste onderdeel in een reeks van speciale kleding en liveries om het twintigjarig bestaan van GTA 3 te vieren. Special Vehicle Work levert dubbele GTA$ en en RP op. Vergeet ook niet om het Interaction Menu te checken, want de laatste Daily Objectives betalen ook extra uit. Spelers die Gerard en de families helpen bij een Contact Mission krijgen ook dubbele beloningen.

LS Car Meet-leden die in de loop van de week in zes verschillende races in de top 3 eindigen, krijgen een Vapid Dominator ASP. Op de testbaan is het komende week mogelijk om te rijden in de Karin Sultan RS Classic, Übermacht Cypher en Annis ZR350.In het Diamond Casino & Resort staat de Dewbauchee Specter op het podium.

Spelers kunnen ook weer profiteren van verschillende kortingen. Bij Benny’s krijgt iedereen vijftig procent korting op alle Hydraulics. De garages zijn de komende zeven dagen veertig procent goedkoper. GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account met Prime Gaming verbinden, krijgen deze week GTA$100K, alleen al voor het spelen. Prime-leden krijgen ook korting op onder andere de Dinka RT3000 en de Lampadati Casco.

Jari KlapwijkSpeelt alles wat los en vast zit. Houdt van Xbox, de fantastische blockbustertitels van Sony en heeft warme gevoelens bij (bijna) alles van Nintendo.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..