grandtheftautov
mods
pcgaming
rockstargames

GTA-mod laat je spelen als Magneto

Geplaatst: 3 september 2018 om 14:14Aangepast: 3 september 2018 om 16:05
Met auto's gooien, treinen laten ontsporen, op afstand SWAT-teams ontwapenen of zelfs vliegtuigen uit de lucht trekken; een nieuwe GTA 5-mod laat je spelen als niemand minder dan magnetische eindbaas Magneto.

GTA-modder JulioNIB heeft een wel hele aars-schoppende mod aan GTA 5 toegevoegd: vanaf nu is het mogelijk om met de meester van het magnetisme heel Los Santos in chaos onder te dompelen. Magneto is nu speelbaar in GTA 5 en het legendarische Marvel-personage is voorzien van al zijn kenmerkende magnetische krachten.

Onderstaande gameplay laat zien hoe je als Magneto door San Andreas heen zweeft terwijl je mensen sloopt met verkeersborden, auto's met hoge snelheid richting de politie slingert, treinen in de lucht laat zweven en nog veel meer super brute ravage aanricht op straat.

Wil je zelf lekker dood en verderf zaaien in San Andreas? Hier is de mod te downloaden en staan de installatie-instructies beschreven.

Voor meer grappige GTA 5-momenten, check hier Humor in games over GTA 5 en voor gave mods uit het verleden kun je hier terecht

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..