update
gta-online
rockstar

GTA Online: Halloween Surprise is nu verkrijgbaar

Geplaatst: 29 oktober 2015 om 13:45Aangepast: 29 oktober 2015 om 13:50
Tot en met 16 november zullen de inwoners van Los Santos en Blaine County de stuipen op het lijf gejaagd worden, want de Halloween Surprise-update van GTA Online is nu te downloaden.

Halloween Surprise is direct te downloaden voor PS4, Xbox One en PC, en het goede nieuws is dat de angstaanjagende items die je de komende weken verzamelt gewoon beschikbaar zullen blijven - ook wanneer Halloween Surprise ten einde komt. Nieuwe voertuigen, maskers en een nieuwe gamemodus genaamd Adversary Mode zijn vanaf vandaag aan te treffen in GTA Online. Enkele van deze items waren eerder al gelekt, maar we hebben nog niet alles gezien...

Om te beginnen zijn er twee gloednieuwe auto's in Los Santos te vinden, namelijk de Lurcher Hearse en de Franken Stange. Ook al zijn de vlammen op bovenstaande foto niet iets waar je nachtmerries aan over zal houden, de Lurcher Hearse voegt wel degelijk een naargeestig sfeertje aan de snelwegen van Los Santos toe. Je kunt de lijkauto trouwens ook pimpen met twintig demonische bobbleheads - enger wordt het inderdaad niet.

De komende tijd zullen mensen misschien ook aan je gaan vragen of je een masker ophebt, en ditmaal zullen ze daar een prima reden voor hebben. Er zitten namelijk compleet nieuwe maskers in de Monsters-sectie van de Vespucci Movie Masks. Daarbovenop zien spelers die een Heist starten tot en met 16 november een speciaal nieuw Halloween-masker tot de opties behoren. Ook zullen er 30 nieuwe facepaints beschikbaar zijn zodra je vandaag GTA Online opstart.

Het leukste aan de Halloween Surprise-update is misschien wel de Adversary Mode, een gloednieuwe gamemodus waarin fans van horrorfilms uit de jaren '80 hun lol niet opkunnen. In de trant van slasherfilms als Hatchet (maar dan met een shotgun) neemt één speler het op tegen zeven anderen. De ene speler is de Slasher, en het wordt zijn taak om de rest van de spelers op te jagen met een shotgun. De zeven mietjes die proberen te overleven hebben alleen een zaklamp tot hun beschikking, maar zodra ze het drie minuten overleefd hebben krijgen ze zelf ook een shotgun in hun handjes. 

Halloween Surprise is nu te downloaden voor GTA Online, en is beschikbaar op Xbox One, PS4 en PC.

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..