grand theft auto
rockstar
gta 5
gta
gta online

GTA Online-verhaal The Contract nu beschikbaar

Geplaatst: 15 december 2021 om 16:59Aangepast: 15 december 2021 om 17:01
The Contract, het nieuwe verhaal in GTA Online, is vandaag uitgekomen. Het verhaal is zowel alleen als met een groep te spelen. Franklin en Dr. Dre staan in de schijnwerpers.

Franklin gaat met zijn nieuwe partnerschap aan de slag om Dr. Dre te helpen om een diefstal op te lossen. Binnen GTA Online zijn exclusieve nummers van de zesvoudige Grammy Award-winnende artiest te horen. Daarnaast krijgen spelers een kijkje achter de schermen in de muziekstudio van Dr. Dre.

The Contract heeft drie nieuwe wapens, elk een waardevol instrument dat Franklin in de loop van zijn carrière heeft opgebouwd. De Heavy Rifle is verkrijgbaar bij Ammu-Nation of aan te schaffen en aan te passen in je Agency’s Armory met korting. De Stun Gun en de Compact EMP Launcher zijn werktuigen die exclusief verkrijgbaar zijn je Agency’s Armory.

Ook komen er zeven nieuwe voertuigen, waaronder de Pegassi Ignus supercar, de Lampadati Cinquemila sedan, en de Pfister Astron SUV. Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij Legendary Motorsport. Voor de Dewbauchee Champion supercar, de Bravado Buffalo STX muscle car, de Enus Deity sedan, en de Enus Jubilee SUV zijn er nieuwe Imani Tech-modificaties beschikbaar in de Agency’s Vehicle Workshop.

MOTOMAMI Los Santos is het nieuwe radiostation met tracks vanuit het hele muziekspectrum, waaronder exclusieve nieuwe tracks van artiesten als Juicy J en Mike Dean, Pusha T, Dom Kennedy en Mozzy.

Er worden ook enkele verbeteringen aan de GTA Online-ervaring aangebracht. Spelers krijgen minder telefoontjes en sms’jes met uitnodigingen, de kaart in het pauzemenu kan gebruikt worden om gameplay te bekijken en de selecteren en er is een optie om een contactpersoon op de kaart te markeren om meer details te zien en de bijbehorende missie te starten. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..