Habbo Hotel keert in volle glorie terug

Geplaatst: 17 juni om 21:19
Mocht je soms weemoedig terugdenken aan de tijden dat je nog Habbo Hotel speelde, dan krijg je nu de kans om die tijden opnieuw te beleven.

Morgen verschijnt namelijk Habbo Hotel Origins. Habbo-ontwikkelaar Macklebee stuitte aan het begin van dit jaar op Habbo-bestanden die hij al heel lang kwijt was en sindsdien is hij bezig de oude versie game nieuw leven in te blazen. 

Habbo Hotel Origins moet precies hetzelfde zijn als het Habbo Hotel dat in 2005 uitkwam. "De eenvoud, charme en magie van de vroege versie van Habbo zijn dingen die we in stand willen houden", schrijft de ontwikkelaar. Spelers krijgen bovendien invloed op de veranderingen die in het spel worden doorgevoerd. 

De game komt morgen uit en is dan speelbaar via een website. De link naar die website is nog niet onthuld en een releasetijd is er ook nog niet. Als je wil spelen moet je een account aanmaken en je e-mailadres verifiëren. Daarvoor moet je wel 18+ zijn. De game is beschikbaar in het Engels, Portugees en Spaans. Spelen is gratis, maar net als vroegaah kun je natuurlijk credits kopen. 

De ontwikkelaar spreekt de ambitie uit om de game zo lang mogelijk in de lucht te houden, maar daarvoor moet het financieel gezien natuurlijk wel gaan lopen. 

View post on Instagram
 
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.