hearthstone

Hearthstone lente-update gooit gameplay op de schop

Geplaatst: 3 februari 2016 om 16:20Aangepast: 3 februari 2016 om 16:21
De nieuwe update voor Hearthstone, komende lente, brengt een volledig nieuwe manier van spelen met zich mee. De manier van spelen hoe je nu gewend bent, wordt een beetje naar de achtergrond verdreven en gaat 'Wild' heten. De nieuwe standaard modus gaat draaien om de meest recente kaarten die zijn uitgebracht.

De nieuwe standaardmodus brengt als verandering mee dat je de kaarten van uitbreidingen die meer dan een jaar oud zijn niet meer kan gebruiken. De standaardkaarten zijn nog wel gewoon bruikbaar in deze modi. Deze verandering moet ervoor zorgen dat de gameplay vers blijft. Daarnaast krijgen developers meer mogelijkheden om kaarten te ontwerpen, ook is het voor nieuwe spelers makkelijker om in de game te springen. Voor de nabije toekomst betekent deze verandering dat Curse of Naxxramas- en Goblins en Gnomes-kaarten niet meer bruikbaar zijn voor deze modus. Deze modus wordt de nieuwe officiële competitieve modus.

De modus die nu standaard is, waarin je alle kaarten kan gebruiken, blijft wel gewoon bestaan. Die modus gaat nu 'Wild' heten. Alle varianten die nu voor de huidige standaardmodus beschikbaar zijn, blijven wel gewoon bestaan. Zo zijn er straks dus twee verschillende manieren om ranked te spelen en kan je dus ook twee keer Legend-rang halen. 

De lente-update brengt nog meer veranderingen met zich mee. Adventures en uitbreidingen die ouder dan een jaar zijn zullen uit de shop verdwijnen. Kaarten die je daardoor misloopt, kan je nog wel craften. Als je niet alle wings van een adventure hebt kan je die later nog wel gewoon bijkopen. De adventures verdwijnen enkel voor de spelers die nog niets ervan unlocked hebben. De update moet ergens deze lente beschikbaar worden, wanneer dat precies zal zijn is nog niet bekend.

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..